WE SERVE

Over LEO club Sarolea Heerlen

Wie zijn we?

Een Leo Club is een serviceclub voor jongeren tussen 18 en 35. Van student tot teamleider of advocaat: allemaal zetten we ons graag in voor de maatschappij.

Wat doen we?

Wij zetten ons in voor onze persoonlijke ontwikkeling én de maatschappij. Middels verschillende activiteiten en acties zamelen we geld in of zetten wij ons in voor een goed doel. Om elk jaar onze doelstellingen te kunnen realiseren, komt de Leo Club circa twee keer per maand bij elkaar.

Waarom doen we het?

De afkorting LEO staat voor: Leadership, Experience en Opportunity. De nadruk ligt op de mogelijkheid tot het ontwikkelen van leiderschapsactiviteiten (Leadership), het verkrijgen van ervaring door de dienstverlening aan de gemeenschap (Experience) en het scheppen van een gelegenheid om internationaal begrip te bevorderen. Een Leo Club kan je deze kans (Opportunity) geven.

Waarom Sarolea Heerlen?

De naam Sarolea is gekozen vanwege de bekendheid van deze naam in Heerlen en omstreken. Henri Sarolea (Maastricht, 18 januari 1844 – Heerlen, 12 september 1900) was een Nederlands spoorwegaannemer die voor de spoorwegverbinding met de omringende plaatsen als Aken, Luik en Maastricht heeft gezorgd. Als gevolg van deze spoorwegverbinding zijn de mijnen in Heerlen gekomen en is Heerlen een welvarende stad geworden. Sarolea heeft hierbij een grote invloed op Heerlen gehad. Wij als Leo club willen net als Sarolea een verschil maken in Heerlen.

De Leo’s in actie

Maak kennis met de Leo’s

Dio Bos

Communicatieadviseur SVO|PL

Djesika de Haan

Yask Facility Management

Madelon de Munter

Jeugdzorgwerker Via Jeugd

Branco Dortangs

Software Developer Mediatastisch

Penningmeester

Joris Mom

Erin’s Isle Irish Pub

Sanne Stephan

Cultuurhuis Heerlen

Meggie Geelen

Hikkup

Stijn de Munter

Web Designer

Leontien Monsewije

Web Designer

Secretaris

Kay Horsch

Austen & Peters advocaten

Kevin Vervlossen

Web Designer

President

Bas Stephan

Web Designer

Francien

Web Designer

Luc

Web Designer

Wordt ook lid van

de Leo Club!

Wil jij je graag inzetten voor de maatschappij met leuke acties en houd je van gezelligheid? We zoeken altijd enthousiaste nieuwe leden (tussen 18 en 35 jaar) om onze club te versterken! Kom eens langs bij een van onze activiteiten of vergaderingen om te ervaren hoe het is om een Leo te zijn.